Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Autós horoszkóp

2008.11.11

Milyen autó illik hozzád?

 


KOS BMW, AUDI
BIKA
OPEL, VOLVO
IKREK FORD
RÁK VOLKSWAGEN
OROSZLÁN  PORSCHE, JAGUÁR
SZŰZ  AUDI, SUZUKI
MÉRLEG  ASTON MARTIN
SKORPIÓ  MITSUBISHI, TOYOTA
NYILAS  LEXUS
BAK  MERCEDES
VÍZÖNTŐ  JEEP
HALAK  PEUGEOT

 

Vízöntő:
Olyan autót válassz ami remekül alakalmazkodik különös hobbyjaidhoz, kedvtelésedhez és persze beleférnek azok a felszerelések is amelyekkel a szabadidődet elütöd.
Nem árt, ha van hely benne arra is, hogy pakolhass bele, ha hosszab utazásokra indulsz. Emelelt úgyis átalakítod a saját szájízed szerint, hiszen neked mindig az kell ami egy kicsit más.
Válassz egy különleges terepjárót, vagy egyterűt.
Így vezet:
Kicsit különc így vannak olyan vezetési faxnik amihez ragaszkodik, illetve apró babonákhoz is ragaszkodhat a vezetéshez kapcsolódóan. Van olyan Vízöntő ismerősünk aki csak este ül autóba"mert akkor lehet vezetni" egy másik pedgi mindig pont reggel 6:10-kor indul munkába, mert csak "akkor kap parkolót a ház előtt".
Tipp gépkocsivásárláshoz: A sok funkciós autók, autó belsők kifejezetten Vízöntők számára fejlődtek ki. A különleges autós üléshuzatok, kormányvédők vayg más beltéri/ kültéri egyedi dolgok szintén nekik valók.Ha egy kocsi kormányán kis oltárt, füstölőt látunk, vagy szerencsekabalát találunk az lehet, hogy Vízöntőé.

Slusszkulcsán valamilyen ezotérikus jelkép, szinbólum, vagy valami más lehet.

 

 


Mérleg:

A mérleg autója:
Az esztétika világa közel áll hozzád. Te magad vagy a stílusérzék.
Ezért nem mindegy, hogy miként jelensz meg a világban s ez meglátszik az autódon is ami soha nem lehet koszos vagy igénytelen.
Ezen túlmutat, hogy esztétikusnak és szépnek kell lennie, amelyhez hozzá tartozika  színek világa is.
Így vezet a mérleg:
Kicsit szétszórt és nem mindig becsüli meg azt amit megszerzett. Néha "dodzsemezik" a kocsijával, hol ennek megy neki, hol annak. Ha hajlamos erre akkor jobb, ha nem vesz drága jáművet. Ő nem nagyon tud figyelni a szabályokra, gyakran rossz helyen áll meg, vagy túllépi a sebesség korlátozásokat.
Tipp gépkocsi vásárláshoz:
Ha művészi érzékére hagyatkozik akkor lehet, hogy iszonyú rosszul választ. ő az autókereskedők álma, mert egy jó fénmyezéssel mindent el lehet adni neki. A különleges színű autót nekik találták ki. Az indigó kék ill. a HarmoNet zöld autókért kifejezetten odavan!

Slusszkulcsa biztos, hogy egy művészi jellegű tartón van.

 

 

 

 

A Szűz autója:
Mindened a célszerűség és a praktikusság, nem elégszel meg azzal, hogy a külső mit mutat.
Sokkal inkább érdekel, hogy műszaki szempontok alapján milyen véleményt alkothatsz egy autóról.
Emellet ne feledkezzünk meg a takarékosságról, hiszen nem szereted a nagy fogyasztású autókat.
Jó lenne, ha sok hely lenne benne, tehát előnyt élveza  kombi, vagy az egyterűek.
Így vezet:
Általában igen jó sofőrők, pontosan ismerik az apró mellékutcákat is, minden részletre kiterjed  a figyelmük. Ő már másnaptól mobiltelefonnal fizeti a  parkolási díjat, míg mások észre sem vették, hogy lehet. Ki nem álhatja a szabálytalanságokat, és gyűlöli, ha belekényszerül. Ők az ideális taxisofőrök.
Tipp gépkocsivásárláshoz:
Az autó ügynökök réme lehetnek hiszen ezer évig elszöszölnek az uató fogyasztási, és egyéb paramétereinek összehasonlítgatásával.Megsemmisítő pillantást tudnak vetni a kereskedőkre, ha az egy kicsit kevésbé felkészült náluk.Ha egyszer azonban kiválasztotta a megfelelő járművet, akkor azt 10 évre vette, mert nem szereti cserélni őket.

Slusszkulcsán vmi hasznos dolog lóg. Számológép, óra, elemlámpa, vagy csavarhúzó.

 

 

 

A rák autója:
Szeretnéd ha az autódban is nagyon otthon éreznéd magad. Tehát legyen mindig tiszta, kellemes, és persze tarts benne egy kis rágcsálni valót is, egy meleg pullóvert és jó lenne néhány apró személyes tárgy is otthonosabbá tenné számodra.
Emellet legyen elég nagy, hogy beleférjen a család ami nagyon fontos neked.
Így vezet a rák:
Számára a biztonság az elsődleges, és a kocsi belső komfortja ugyancsak. A rák autójában találni fogunk nyaktámaszt, plédet, tartalék elsősegély csomagot is.

A közlekedési szabályokat igyekszik megtartani, azonban, ha a beteg nagyinak közelebb van az Sztk, ha a tilosban parkol le, akkor a rák nem fog habozni.

Tipp gépkocsi vásárláshoz:

Ezüst színű autó illik egy rák szülötthöz, és ha Hölgy vezeti, akkor számára különleges fontosságú a sofőroldalon található sminktükör is. A gyöngyház fényezés is szintén rák jegyűeknek való.

 

Slusszkulcsa:lehet, hogy tengeri csillaggal, kagylókkal, vagy gyöngyökkel ékesített kulcstartón van.

 

 

 

 

 

Ikrek:

Nagyon rugalmas és mozgékony ember vagy és biztos sokat fogod használni az autódat,amely igazi szabadságot kínál neked. Jó lenne, ha autódat ugyan úgy tudnád használni ügyintézésre, mint kirándúlni, nem is beszélve a bevásárlásról. Nálad a praktikusság és a mozgékonyság egyszerre szempont.

Így vezet az ikrek:

Ne lepődj meg, ha egyik kezében egy pohár víz a másikban egy szendvics, a fülén a telefon és közben az autópályán száguld "kilóhatvannal".Szereti a gyorsaságot, és szerencsés alaptermészetű. Ha jól vezet a fúrólyukba is beparkol elsőre,ha rosszul a legalapvetőbb műveletekhez  sem elég neki egy focipálya méretű terület.

Gépkocsi vásárláshoz:

A legjobban a fehér fog tetszeni, de a világosabb színekkel is megbékélsz. A kommunikatív ikrek szülött számára nagyon fontos,hogy a kocsi eggyértelmű jelzéseket kapjon. A műszerfal,a kijelző biztosan tájékoztasson arról, hogyan áll a kocsi műszaki állapota. Az ikerk autójában legyen GPRS valamint beépített mobiltelefon kihangosító, ugyanis neki vezetés közben is tartania kell a világgala kapcsolatot.
Slusszkulcs:

Hasznos dolog, esetleg egy diktafon, amire útközben rámondhatja az új ötleteit,gondolatait.

 

 

 

Bika:

Megbízható,szilárd egyéniségedhez remekül passzol egy olyan autó, amelynek segítségével akár nagy tételben is vásárolhatsz, tehát elég hely lesz benne ahhoz, hogy árut is szállíthass vele. Emellet megbízható autóra vágysz,tehát olyan márkát kell választanod, amely arról hírtes, hogy nem túl gyakran hibásodik meg.

Így vezet a bika:

Úgy vezet, hogy oda is érjen. Ez egy nagyon fontos szempont.Szabályokat tisztelő, az utakon rendszerint udvarias, kézséges. Ha autója azt feltételezi akkor a "márkatársak" számíthatnak rá.Megtartja a közlekedés szabályait, autójában rend van.

Tipp gépkocsi vásárláshoz:

Sötétebb árnyalatú, praktikus autó színek valók a bika egyéniségéhez. Azonban nem szabad meghlepődnünk, ha egy Vénusz uralta bika egyszer csak a praktikus egyterű mellé egyesztétikumáról híres autót is vásáról.

Slusszkulcstartója:Valami nagyon szép,ugyanakkor természetes anyagból készűlt dolog.

 

 

Az oroszlán autója:

Feltűnő autó dukál neked,hogy mindenki láthassa, hogy Te vagy a király. Lehetőleg legyen drága, hiszen egy királynak kijár a luxus is. Emellett ne feledkezz meg a minőségről, hiszen neked sem mindegy, hogy a szép külső mögött van-e értékes és megbízható tartalom.

Így vezet az oroszlán:

szeret élmény-autókázni. Látszólag nem, siet, mégis manőverezik, és próbál időre odaérni.

Vezetés technikai tudása jó, de azért nem érezhetjük teljesen biztonságban magunkat mellette.

Bár jól uralja a lóerőket is.

Tipp gépkocsi vásárláshoz:

Színek tekintetében nem is lehetne más,mint szép piros, vagy bordó, de ha legalábba  fényezésben van vmi extra, vagy van rajta vmi csillogó az máris megfelel az Oroszlánnak. A trónus szerű kagylóülés szintén tetszik neki, akárcsak a fűthető ülések. Ezeket az extrákat könnyű rábeszélni, bár egyébként is vonzódik az extrák sokaságához.

Slusszkulcsán: vmi nagy, feltűnő dolog függhet, de neki találták ki a feliratokat, például ezt is: "Az országutak királya"

 

 

 

 

A kos autója:

Imádod a gyorsaságot és mindennél fontosabb számodra, hogy dinamikus természetedet a kközelekesésben is megéld.Olyan utó való neked amivel beteljesítheted a temperamentumodat.

Így vezet a kos:

Több kos barátun autójában van egy „fa testápoló” ( úgy is mint egy baseball ütő) a nehéz közlekedési helyzetek elsimítására. Kissé agresszív stílusban vezet, kakaskodik az utakon. HA mellette ülsz, ne lepődj meg ha jobbról előz vagy, ha a belső sávban száguld.

Kosunk nem a rendőrö kedvence, de, hogy odaérsz vele időben Pécsről Miskolcra az is biztos.

Tipp gépkocsi vásárláshoz:

Válassz egy szép feltűnő szint, de olyan autó is lehet ami a formályáva, vagy mondjuk a boxer-motorjával tűnik ki a sok közül. A lényeg a jó gyorsulás, nameg, hogy az autós fórumokon jó eredményeket elérő járművek közül válassz!

A kos slusszkulcsa:

Lehet egy kicsit feltűnőbb is. Ha jó kocsija van illik hozzá.....

 

(A többi csillagjegy  folyamatban van....)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

eddig tetszik

(monika, 2009.12.26 04:24)

szeretnem a tobbi csillagjegyet is hiszen eddig jo es tetszik,,,koszonom!

 

 

Profilkép
Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 123415
Hónap: 2392
Nap: 59